Home

Popusti:

Popusti za otroke:

1. Tečaji

vsi otroci, ki se prijavijo na 10 urni tečaj dobijo na koncu tečaja diplomo z osebno sliko in sliko soudeležencev tečaja. Njihovi starši pa imajo možnost, da poizkusijo s tenisom tudi oni in to BREZPLAČNO. Starši otrok imajo možnost opraviti eno vodeno uro s teniškim trenerjem in enourno samostojno igro na našem igrišču. Vse rekvizite dobite v klubu.

2. Vsi otroci OŠ Bled

vsi otroci, ki hodijo na OŠ Bled imajo možnost, da za ceno 20€, celo sezono (predvidoma od 25. marca do 10. novembra) igrajo na naših igriščih. Omejitev je samo v urah. Med tednom lahko igrajo do 16.00 ure, po dogovoru včasih tudi do 17.00 ure. Ob sobotah in nedeljah lahko igrajo kadarkoli.

Popusti za starejše, ki bi se radi naučili igrati tenis:

verjamemo, da je želja vseh, da se naučenih osnovnih udarcev s trenerjem ne pozabi. Zato se po izredno privlačni ceni lahko celo sezono poizkuša izpiliti udarce na igrišču s partnerjem.Za vas smo pripravili letos izredno ugodno opcijo, ki jo lahko poimenujemo kar: zastonj trening s trenerjem!

1. Za samo 230€ (ČLANSTVO A)vam nudimo 3 ure učenja s trenerjem in zakupljeno igrišče (celotno brez doplačila) za celo sezono. Jasno, da ima ta ponudba tudi omejitve: med tednom se samo eno uro na da  lahko igra v elitnem času (17.00-20.00 ure), razen, če je igrišče prosto in se zato dovoli igranje. Vse ostale ure izven elitnega časa, so vam na voljo za igranje, po želji tudi dve ali več ur dnevno. Ob sobotah in nedeljah je igranje neomejeno.

2. Podobna možnost je zakup samo polovice igrišča z istimi pogoji za 130€ (ČLANSTVO B). V tem primeru drugo polovico igrišča plača vaš soigralec ali soigralci v primeru igranja dvojic.


Popusti za tiste, ki že igrajo tenis:

1. S članstvom v klubu (10€) (član E) člani pridobijo možnosti popusta pri vsaki uri igranja (več v ceniku)

2. Za samo 220€ (ČLANSTVO A),vam nudimo zakupljeno igrišče (celotno brez doplačila) za celo sezono. Ta ponudba ima tudi omejitve: med tednom se samo eno uro lahko igra v elitnem času (17.00-20.00 ure), razen, če je igrišče prosto in se zato dovoli igranje. Vse ostale ure izven elitnega časa so vam na voljo za igranje, po želji tudi dve ali več ur dnevno. Ob sobotah in nedeljah je igranje neomejeno.

3. Podobna možnost je zakup samo polovice igrišča z istimi pogoji za 120€ (ČLANSTVO B). V tem primeru drugo polovico igrišča plača vaš soigralec ali soigralci v primeru igranja dvojic.


4. Vikend popust je namenjen tistim, ki med tednom nimajo časa. Za ceno 95€ lahko zakupite celotno igrišče( ČLANSTVO VIKEND)za neomejeno igranje ob sobotah in nedeljah. Lahko igrate oba dneva in neomejeno ur. Predvidoma bo v sezoni več kot 25 igralnih vikendov, se pravi 50 dni.

5. Ravno tako se lahko zakupi tudi pol igrišča, za ceno 40€. Ostali del igrišča krije soigralec ali v primeru igranja dvojic soigralci.

6. Letošnja novost v ceniku pa je članstvo C in D.

pri članstvu D je poleg članarine potrebno plačati še 25€ (skupaj 35€). Takoj ko se ta znesek plača lahko član igra na naših igriščih za 4€/uro neomejeno popoldne, 3€/uro dopoldne in ob sobotah in nedeljah.

pri članstvu C je poleg članarine potrebno plačati še 55€ (skupaj 65€). Takoj, ko se ta znesek plača lahko član igra na naših igriščih za 3€/uro neomejeno

popoldne, 2,5€/uro dopoldne in ob sobotah in nedeljah.

Za vse popuste, ki so opisani zgoraj je obvezno plačilo letne članarine kluba, ki znaša za otroke do 18 let 5€ in za starejše 10€.

O igriščih:

Tenis igrišča

V Ribnem imamo 5 vrhunsko urejenih igrišč postavljenih na idealno lokacijo. Igrišča nam nudijo prekrasen pogled na Karavanke, sama igrišča pa se nahajajo ob smrekovem gozdu, ki nam nudi v poletnih mesecih senco že od 16.00 ure naprej. Igrišča so vsa opremljena z reflektorji, zato je za majhno doplačilo možno igranje v nočnih urah.

Igrišče za odbojko na mivki

imamo tudi 1 igrišče za odbojko na mivki, ki ga po potrebi priredimo za tenis na mivki, ki je zadnje čase vse popularnejši v Sloveniji.

Ob igriščih je prostor za počitek in osvežitev ob pijači, sanitarije, tuš, TV. Igralci imajo možnost za izposojo vseh potrebnih rekvizitov.

Možnosti treniranja s trenerjem:

v klubu imamo možnosti za izvajanje vseh programov treniranja. Pozanimajte se o njih ali pa povejte vaše želje in bomo skupaj našli program, ki bo ustrezal prav vam.

KONTAKTI :

TELEFON:

Igor:                     041 500 816

rezervacija igrišč:   070 489 400

MAIL:                    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

 
Trenutno na terenu
Prisotni 94 gostov .