Home

 

- tečaj ima omejitev števila ur (največkrat 10). Starost pa ni pomembna, saj se tenis lahko igra in nauči tudi v pozni starosti. Po dogovoru se tečaji lahko organizirajo v skupinah ali posamično. V našem klubu posamično učimo samo starejše od 10 let. Otroci, ki končajo tečaj, se lahko priključijo teniški šoli, ki poteka vse leto.

- teniška šola je celoletno sistematsko učenje tenisa z namenom, da se otrok nauči igrati tenis, za razliko od tečaja, ko se s tenisom šele spoznava. Najbolj navdušeni v teniški šoli pa lahko nadaljujejo s treningi tudi kot tekmovalci.

NOVO !! - teniška šola za starejše (od 16-99 let), za katero smo se odločili ob namigu nekaterih, ki so obiskovali tečaje za starejše. Vse kar morate storiti vi je, da se prijavite na naši spletni strani. Mi vam bomo poiskali vaše"sošolce" glede na čas, predznanje itd. Če še omahujete s prijavo, se lahko najprej pozanimate na mailu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. in vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, ki vas zanimajo.

NOVO !! - Cardio tenis je podobno kot teniška šola za starejše, organiziran čez celo leto, ponavadi pa se ga udeležujejo tisti z vsaj malo teniškega predznanja, ki ga lahko dobijo z nekaj urami v teniškem tečaju ali posamično s trenerjem. Kaj več o tej svetovni novosti lahko izveste tudi na povezavi www.cardiotennis.com .

Mislimo, da v teh programih vsak lahko najde tudi svoj način, kako bi se tenisa naučil in v njem ostal do konca življenja, zato kar pogumno z vprašanji na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , lahko pa se tudi že kar prijavite.

Vse, ki se boste prijavili do konca februarja, čaka presenečenje v obliki darila!
 
Trenutno na terenu
Prisotni 116 gostov .